Min första dag jag spelade Poker

Min första dag jag spelade Poker

December 31, 2018 0 By Jimmy

 

Född och uppvuxen i en engelsk familj, så minns jag fortfarande mina barndomsminnen av att spela poker med min syster och mamma på en lat söndags eftermiddag. Trots allt var poker ett av de enklaste av kortspel och inte mycket svårt att lära sig. Kanske min kärlek till spelet började någonstans i min barndom och även nu är det mitt favoritspel. Senare kom jag att inse att detta spel också skulle kunna göra mig till miljonär en dag.

När jag var på genomresa Chicago och en av mina vänner bjöd in mig till en bar där människor bettade. Spelet som spelades var poker. Jag tog omedelbart intresse i ärendet. Jag bestämde mig för att gå med i spelet. Jag satsade 200 dollar och fick dem omvandlas till marker som används för att spela med.

Det fanns fyra rundor. Dealerna delade ut korten. Spelaren som sitter på min högra sida började satsningen. Efter den första given, började flera satsningsrundor. Jag investerade femtio dollar genom att trycka tre blåa marker och fem gula marker. Mellan omgångarna satsade spelarna på sina händer genom att lägga in mer marker eller om de kände sig osäkra så la de sig. Vid slutet av varje runda, samlades alla satsningar i potten.

Vid en viss tid väljer att satsa en stor summa och alla andra vid bordet beslutade sig att lägga sig. Uppenbarligen hade ingen anat min bluff. Tja jag fick betalt och nästa runda började. I slutet var det en showdown alla spelare visade sina kort och alla deras händer utvärderades. För övrigt hade jag den bästa handen och jag fick potten. Kanske det kom från den erfarenheten när jag spelade mot mina systrar.

Väl den dagen slutade med att jag blir rikare med 800 dollar och jag bländade att jag säkert skulle komma tillbaka nästa vecka. När allt jag planerade att bli miljonär och skulle göra en karriär inom poker. Min vän var lagom road.