Förlorande spelare

Förlorande spelare

May 31, 2018 0 By Jimmy

 

Förlorare! Hur kan man undvika att bli en

Chanserna för en person att dra en royal flush är densamma oavsett vem han är. Men varför vissa personer förlorar så mycket och varför andra människor verkar så jävla tur. Du känner till reglerna och ni vet alla odds, varför är det ditt fortfarande förlora. Loser? Antagligen inte, men för att se till att kolla in den här listan. Det kommer inte att garantera att vinna men kan hjälpa dig att undvika förloraren tagg.

1. Bestäm hur mycket du är villig att förlora (och vinna)

Människor förlorar en massa pengar spelberoende på grund av bristande planering. De gamble sätt över huvudet eftersom de inte vet när du ska sluta. Orsaken är de inte planera när du ska sluta.

2. Inte låna andra människors pengar för att spela

Om du inte har råd att förlora pengar, spelar inte i första hand. De tillfogade trycket att spela någon annans pengar är för mycket. Förlorar dina egna pengar är svårt nog, så om du inte har några, inte spela.

3. Ställ in alarm.

Om du redan har bestämt hur mycket du kan tänka dig att förlora, gott och väl. Nu är det dags att sätta en tidsgräns. Du kan inte spela för evigt och du bör inte., Särskilt om du spelar i ett casino. Spelen tjänst huset i alla fall, ju längre du spelar chanserna att du förlorar ökar. Så satte larmet och sedan lämna när den slocknar.

4. Time out

Inte spelar kontinuerligt utan avbrott. Den spänning och adrenalin kan nog få dig att gå non-stop men när trötthet drag, du börjar göra dåliga beslut och göra misstag. Så, vila och koppla av. Gå sedan tillbaka in

5. Har andra saker.

Oroväckande själv med endast Spelverksamhet raster din inre balans. True, med fokus blir bra resultat utan fokuserar bara på en sak enbart leder till dåliga saker. Att göra andra saker ger dig ett annat perspektiv på andra saker som du gör, det ger dig möjlighet insikter att du kan missa när fokuserade på en sak bara.

6. Försök inte spela när du är betonat eller känslomässiga

Inte i rätt sinnesstämning kan kosta dig stora på bordet. Det mest självklara sak som du skulle saknas är fokus. Om din hjärna är upptagen med andra saker och om dina känslor är en röra. Dessa saker leda till dåligt omdöme och kritiska misstag.

Enkel har blivit svårare och mest saker bli förvirrande. De fattiga känslomässiga läget som du skickar i väg spelar känslomässigt istället för smart.