5 texas holdem poker misstag att undvika

5 texas holdem poker misstag att undvika

September 19, 2018 0 By Jimmy

 

Under min tid som en Texas Hold’em Poker-spelare, har jag hittat dessa 5 enkla misstag som ansvarar för massor av förlorade pengar. I slutändan, om du gör dem kommer du sluta som resten av alla förlorare där ute. Antingen det eller så kommer du ge upp poker som hävdar att det är baserat på “lycka” och aldrig spela igen. Så, här är de fem Texas Hold’em poker misstag som du måste undvika:

1. Alldeles för känslomässig

Låt inte dina känslor komma ut vid pokerbordet! Det är lätt att komma in i spelet, men du bör träna självbehärskning! Genom att vara cool, lugn och disciplinerad kommer du att kunna koncentrera dig på din strategi och vinna handen.

2. Att koncentrera sig för mycket på kort

Kom ihåg att poker är om spelarna snarare än händer. Visst, korten du har är absolut viktigt men det enda sättet att konsekvent vinna i Texas Hold’em Poker är om du kan “läsa” de andra spelarna vid bordet. Studera deras vanor, titta på deras ansikten observera deras egenheter och sedan fokusera på din egen hand.

3. Att vara för konsekvent

Det enklaste sättet att vinna lätta pengar vid pokerbordet är att bara studera en persons vanor och sedan utnyttja dem hand-by-hand eftersom de är så förutsägbara. Var inte denna typ av spelare, utnyttja dem i stället! Om du gör samma rörelser och samma satsningar vid bordet varje gång du spelar kommer de andra spelarna se det så snabbt att du kommer att vara gul på nolltid. Vara oförutsägbar på ett beräknat sätt. Det kommer att hindra andra spelare och du kan vinna väldigt mycket.

4. Anpassa dig inte till kunskapsnivån för andra

Många yrkesverksamma vägrar att spela med nybörjare eftersom de vet att det finns en så hög risk att förlora och att bli generad. Så exakt hur kan dessa nybörjare slå dessa proffs? Det är enkelt. Proffsen är så mycket bättre på poker, att de faktiskt luras av hur illa dessa nya spelare spelar. Proffsen är vana att spela mot andra proffs och detta gör det svårt för dem att bara “komma ihåg” hur man spelar mot nybörjare. Varje kort på bordet är olika så du måste lära dig att anpassa ditt spel till varje situation. Ibland måste du öka komplexiteten i din strategi. Andra gånger behöver du “dumma ner” strategin och bara fokusera basic grejer.

5. Inte få hjälp.

Du föddes inte till att veta hur man spelar Texas Hold ‘Em Poker. Problemet är de flesta pokerspelare aldrig bryr sig om att ta sina kunskaper till nästa nivå genom att få professionell undervisning. Proffsen använder mycket privat Poker Secrets Strategier som tar sina kunskaper till nästa nivå.