2 7 triple draw strategi

2 7 triple draw strategi

February 15, 2018 0 By Jimmy

När du har grunderna i spelet bör du vara redo för några av de strategier som hjälper till att spela spel som Hold’em för att förbättra din bankrulle. Egentligen, när du väl har lärt dig grunderna i ett spel som 2-7 Triple Draw kommer du att se många mindre erfarna spelare som gör många misstag som du kan utnyttja.

Var noga med att känna till reglerna för 2-7 Triple Draw poker innan du fokuserar på strategi. Utöver det bör du prova samma taktik som används i Texas Hold’em och Omaha för att öka din win rate. Det första är att du använder position tillsammans med ditt startkort. Om du får ett medium kort som T, 9, 7, 5, 5 och de har lagt sig till dig på knappen så kommer du vilja fortsätta nästan varje gång. Orsaken är att även om du får två medium kort, kommer du få mycket information som baseras på hur många kort de gör sig av med. Du kanske bara vill kasta bort två kort, som i detta spel vanligtvis signalerar styrka. Om de kastar tre eller mer då du vet att de är mycket svag på den punkten. En fortsättnings satsning här är starkt och uppmuntras på nästa runda.

Grundläggande 2-7 Draw Triple betting strategi

Det är alltid en bra idé att satsa aggressivt i det här spelet när du har fått en bra hand eller bara vill dra ett eller två kort till en premium hand. Du kommer nästan alltid få spelare som jagar dig i detta spel så det är + EV att fortsätta att satsa när du har chans att få en stor hand.

Bluffar i 2-7 Draw Triple

En annan stor strategi här är att bluffa. Så vad händer om du har kåk med kungar över damer? Du är spelar inte Hold’em poker så att sidan är komplett skräp. Men om du kan använda din position och satsa starkt så är det en tydlig signal att du har en frym hand till de andra spelarna i denna rundan. Använd detta steg sparsamt eftersom andra spelare kommer att se igenom dig om du gör det för ofta (se upp alla spelare synar till showdown) kanske du vill tänka om. På grund av karaktären i spelet utan gemensamma kort är bluff ett ofta kraftfullt steg 2-7 Triple Draw.

Använda andra spelare till din fördel

Eftersom detta är draw spel bör du alltid göra justeringar av ditt spel baserat på de andra spelarnas reaktioner och hur de spelar.